T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
KIRKLARELİ / MERKEZ - Kırklareli Bilim ve Sanat Merkezi

TÜBİTAK 18. ORTAOKUL ÖĞRENCİLERİ ARAŞTIRMA PROJELERİ YARIŞMASI ÖN DEĞERLENDİRME SONUÇLARI AÇIKLANDI.İLDE GEÇEN TEK PROJE OLMANIN GURURUNU TAŞIYORUZ.

TÜBİTAK tarafından düzenlenen 18. Ortaokul Öğrencileri Araştırma Projeleri Yarışmasına bu yıl 16.712 proje başvurusu yapılmıştır. Proje başvuruları, görevli jüri üyeleri tarafından değerlendirilmiş ve yapılan ön değerlendirme sonucunda 10 alanda toplam 1.219 proje bölge yarışmasına katılmaya hak kazanmıştır.Kurumumuz biyoloji öğretmeni Sn.Zahide MANAP KILIÇ ve öğrencilerinin hazırladığı proje İlimizde geçen ve bizi temsil edecek olan tek proje olmuştur.

Tübitak 2024 yılı ortaokullar arası proje yarışmasında biyoloji alanında hazırladıkları proje istanbul Avrupa Bölgesi sergisine davet edildi. Proje danışmanı Zahide Manap Kılıç ve öğrencilerimiz Salih Alper Çiçek ile Nevzat Kağan Akkor'un DİNLENME SÜRESİNİ YAPAY IŞIKLI ORTAMDA GEÇİRMENİN ÖĞRENMENİN KALICILIĞI VE HAFIZA ÜZERİNDEKİ ETKİSİ başlıklı projesi 22-25 nisan tarihleri arasında İstanbul'da sergilenecektir.

Öğretmen ve öğrencilerimizi tebrik ediyor , başarılarının devamını diliyoruz.

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin
Yayın: 03.04.2024 - Güncelleme: 03.04.2024 03:04 - Görüntülenme: 40
  Beğen | 0  kişi beğendi

Etiketler :
TÜBİTAK ORTAOKUL,