Mrt

OKULUMUZDA 29.03.24 CUMA GÜNÜ DÜNYA SU GÜNÜ BİLGİLENDİRME PROGRAMIMIZA TÜM VELİ VE ÖĞRENCİLERİMİZ DAVETLİDİR.

Mrt

OKULUMUZDA EDEBİYAT ÖĞRETMENİMİZ  SN.DİLEK BAYRAKTAR ÖNCÜLÜĞÜNDE KÜTÜPHANE HAFTASINI KUTLAMAK ADINA VELİLERİMİZLE  KİTAP OKUMA ETKİNLİĞİ YAPIYORUZ.

Ock

Kılavuza göre, BİLSEM öğrenci tanılama sürecine ilişkin işlemler ilkokul 1, 2 ve 3. sınıf düzeylerinde genel zihinsel, resim ve müzik yetenek alanlarında gerçekleştirilecektir.

İl tanılama komisyonları tarafından 02 - 05 Ocak 2024 tarihleri arasında ilkokul yöneticileri, rehber öğretmen/psikolojik danışmaları ile ilkokul 1,2 ve 3. sınıf öğretmenlerine özel yetenekliler ve BİLSEM tanılama süreci hakkında bilgilendirme toplantıları yapılacaktır.

Ock

Bilim ve Sanat Merkezleri öğrenci tanılama ve yerleştirme sürecine ilişkin işlemler 1, 2 ve 3. sınıf düzeyinde genel zihinsel, resim ve müzik yetenek alanlarında başladı.

"Bilim ve Sanat Merkezleri Öğrenci Tanılama ve Yerleştirme Kılavuzu" doğrultusunda ilkokul yöneticileri, rehber öğretmen/psikolojik danışmaları ile ilkokul 1, 2 ve 3. sınıf öğretmenlerine özel yetenekliler ve BİLSEM tanılama süreci hakkında bilgilendirme toplantıları 02 - 05 Ocak 2024 tarihleri arasında yapılacaktır

Ekm

Okulumuzda  düzenleyeceğimiz 28 Ekim Cumartesi Günü saat: 10.30 da gerçekleşecek olan "Cumhuriyet'in 100.Yılı" kutlama programımıza tüm velilerimiz ve öğrencilerimiz davetlidir.

Ekm

TÜBİTAK 4006 BİLİM SÖYLEŞİ BAŞVURUMUZ KABUL EDİLDİ. DETAYLAR YAKINDA..

Ekm

OKULUMUZUN TÜBİTAK 4006 İÇİN HAZIRLADIĞI PROJELER KABUL EDİLDİ.

May

TÜM BİLSEMLERDE YAPILACAK OLAN YAZ OKULLARINA BAŞVURU TARİHLERİ BELLİ OLDU.12-18 HAZİRAN DA YAPILACAK BAŞVURULARDAN SONRA 3 TEMMUZ-13 AĞUSTOS ARASINDAKİ TARİHLERDE YAZ KURSLARI GERÇEKLEŞTİRİLECEK.

Şbt

Bilsem genel yetenek ön değerlendirme uygulamaları için yeni randevular verildi.

Ock

Okullarda Sosyal Medyanın Kullanılması konusunda Milli Eğitim Bakanlığınca yayımlanan genelge doğrultusunda  facebook, twitter, youtube gibi sosyal medya kanallarında öğrenci resimleri, öğrenci videoları, öğretmen resimleri ve videolarının paylaşılması hususlarının titizlikle uygulanması önemle rica olunur

Ock

OKULUMUZ REHBER ÖĞRETMENİ SAYIN ESRA ERGÖN ,VELİ EĞİTİMLERİ KAPSAMINDA TEKNOLOJİ VE BEYİN KONULU SEMİNER VERECEKTİR.TÜM VELİLERİMİZ DAVETLİDİR.