T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
KIRKLARELİ / MERKEZ - Kırklareli Bilim ve Sanat Merkezi

BEN DE VARIM / I AM HERE TOO

 Her sene yürüttüğü etwinning projeleri ile okulumuza kalite etiketlerini kazandıran Sn. Fırat YAĞDIRAN öğretmenimiz bu sene de yeni projesine başladı..

09-11-202109-11-2021BEN DE VARIM - I'M HERE TOO

Sağlıklı iletişim çocuğun ruh sağlığı için çok önemlidir. Çocukla kurulan etkili iletişim onun kendine güvenini ve çevresine saygısının gelişimi için en önemli kaynaklardan biridir. Öğrencilerimizin kendini birey olarak algılamasına, özgüvenini kazanmasına yardımcı olmayı hedeflemekteyiz. 3 ay süresince web 2.0 araçlarıyla teknoloji kazanımlarını da artırmak için projemize başladık. Güvenli internet kullanımına dikkat edilecek ve kurallara uyulacaktır. Projede yer alan ortaklarımız; Ürdün, Romanya, Letonya ve Türkiye'dir.

Healthy communication is very important for the mental health of the child. Effective communication with the child is one of the most important resources for the development of the child's self-confidence and respect for the environment. We set out to help our students perceive themselves as individuals and gain self-co'dir.nfidence.

 

Öğretmenimiz ve öğrencilerimize projede başarılar diliyoruz.

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin
Yayın: 09.11.2021 - Güncelleme: 17.01.2023 12:54 - Görüntülenme: 497
  Beğen | 3  kişi beğendi

Etiketler :
ETWINNING PROJESİ,