T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
KIRKLARELİ / MERKEZ - Kırklareli Bilim ve Sanat Merkezi

CHILDREN SPEAKING CLUB

2022 ETWINNING PROJEMİZ BAŞLIYOORR..Yürütücülüğünü okulumuz ingilizce öğretmeni Sn. Fırat YAĞDIRAN' ın yaptığı , yabancı ortaklarla İngilizce pratik yapmak ve web 2.0 araçlarıyla teknoloji bilgisini artırmayı hedefleyen " Chıldren Speakıng Club "adlı projemiz başlıyor. 


09-11-2021

"CHILDREN SPEAKING CLUB"

İletişim kurmanın pek çok yolu vardır ve en çok kullanılan dildir. Bir dili bilmek, okumak, dinlemek, yazmak ve konuşmak demektir. Bir dili kullanmanın temel yeterliliği konuşmaktır. Dünyanın farklı bir yerinde insanlar farklı diller kullanır, bu nedenle iletişim kurmak için birbirlerinin dilini öğrenmeleri gerekir. Bugün İngilizce en yaygın ve teknolojik dildir. Bu amaçla İngilizce sınıfı öğrencilerimle bir projeye ortak olduk. "Çocukların Konuşma Kulübü". Amacımız yabancı ortaklarla İngilizce pratik yapmak ve web 2.0 araçlarıyla teknoloji bilgimizi artırmak. Projemiz Eylül ayında başlayıp Mayıs ayında tamamlanacaktır. İtalya, Hırvatistan, Polonya, Sırbistan, Romanya, İspanya, Slovakya ve Türkiye olmak üzere 8 ülkenin öğretmen ve öğrencilerinin dâhil olduğu bir projedir. Her ay farklı etkinliklerle projemiz renklenecektir. Dünya Barış Günü, Dünya Gülümseme günü, Dünya Hoşgörü Günü etkinlikleri hem yabancı ortaklarımızla konuşma becerimizi artıracak hem de teknoloji araçlarını kullanma becerimizi geliştirmiş olacağız. Güvenli internet kullanımına her projemizde olduğu gibi bu projemizde de dikkat edilmektedir.

 

There is o lot of way to communicate and language is the one used most. To know a language means to read, to listen, to write, and to speak it. The key competence to use a language is speaking. In a different part of the World, people use different languages so they need to learn each other's language to communicate. Today English is the most common and technological language. So whatever you do you have to learn and use English and our first aim is to improve our student's basic language skills especially speaking.

 

Öğretmen ve öğrencilerimize başarılar dileriz.

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin
Yayın: 09.11.2021 - Güncelleme: 17.01.2023 12:54 - Görüntülenme: 1361
  Beğen | 2  kişi beğendi

Etiketler :
ETWINNING PROJESİ,