TÜBİTAK 2204-B 18. Ortaokul Öğrencileri Arası Proje Yarışması’nda projemiz İstanbul Avrupa Bölge Sergisi’ne katılmaya hak kazanmıştır.

TÜBİTAK 2204-B 18. Ortaokul Öğrencileri Arası Proje Yarışması’na “Dinlenme Süresini Yapay Işıklı Ortamda Geçirmenin Öğrenmenin Kalıcılığı ve Hafıza Üzerindeki Etkisi” başlıklı projemiz, İstanbul Avrupa Bölge Sergisi’ne katılmaya hak kazanmıştır.

Okulumuz öğrencileri Salih Alper ÇİÇEK ve Nevzat Kağan AKKOR ile danışman öğretmenimiz Zahide Manap KILIÇ tarafından hazırlanan proje, 22-25 Nisan 2024 tarihleri arasında İstanbul Teknik Üniversitesi Süleyman Demirel Kültür Merkezi’ndeki sergide sergilenecek ve bölge finallerinde yarışacak. Okul müdürümüz Beyhan Turfan eşliğinde değerli öğretmen ve öğrencilerimiz, İl Milli Eğitim Müdürümüz Hilal Liliyar ÖZEFŞUN’u ziyaret ederek projelerini anlattılar. Özefşun, öğrencilerimizi tebrik ederek yarışmada başarılar diledi.”

23-04-202423-04-2024

Yayın: 23.04.2024 - Güncelleme: 23.04.2024 03:36 - Görüntülenme: 16