YENI ETWINNING PROJEMİZ INOKIDS (FOR OUR FUTURE/ GELECEĞİMİZ İÇİN)

Doğru kullanılmayan her şey zamanla bozulmaya, kirlenmeye ve yavaş yavaş yok olmaya mahkumdur. Gelecek nesillere yeşil, sağlıklı, daha yaşanabilir bir dünya bırakmak için kolları bugünden sıvamak gerekiyor.

Öğrencilerimizde çevre ve sağlıklı yaşam bilinci oluşturmak için çeşitli etkinlikler planladık.

Everything that is not used properly is destined to deteriorate, pollute and gradually disappear over time. In order to leave a green, healthy and more livable world to future generations, it is necessary to roll up our sleeves today. For this reason, we have planned various activities to raise environmental and healthy life awareness in our students.

17-01-2023

02.03.2023 TARİHİ İTİBARİ İLE PROJEMİZİN ADINI GÜNCELLEDİK. YENİ PROJE İSMİMİZ INOKIDS OLDU.

AFİŞ ÇALIŞMALARIMIZI YAPTIK. 1. GELEN AFİŞİMİZ VE LOGOMUZ BELLİ OLDU.

02-03-202302-03-2023

Yayın: 17.01.2023 - Güncelleme: 02.03.2023 22:36 - Görüntülenme: 211