Beyhan TURFAN - Müdür

1971 yılında Lüleburgaz´da doğdu. İlkokul ve orta okulu Düğüncübaşı İlköğretim Okulunda bitirdi. Lüleburgaz lisesinden mezun oldu. GAZİ ÜNİVERSİTESİ GAZİ EĞİTİM FAKÜLTESİ Bolu Eğitim Yüksek okulundan 1990´da mezun oldu. A.Ü Açık Öğretim Fakültesi Lisans Tamamlama Türkçe Bölümünden 1999 da mezun oldu.1990 yılında Diyarbakır Merkez Karpuzlu köyünde sınıf öğretmeni olarak göreve başladı. 1995 yılında Kırklareli iline atandı. Paşayeri, Kavaklı, Atatürk ilköğretim okullarında öğretmenlik ve yöneticilik yaptı. 2010-2014 yılları arası Milli Eğitim Müdürlüğünde şube müdürü olarak görev yaptı. Gazi Osman Paşa İlkokulu, Kırklareli Öğretmenevi, Kocahıdır İlkokulu , Vali faik Üstün İlkokullarında müdürlük görevlerinde bulundu. Aralık 2015´te KIRKLARELİ BİLİM VE SANAT MERKEZİNE müdür olarak görevlendirildi. 26/07/2019 tarihinde kadrolu olarak görevlendirildi. Kırklareli Üniversitesinde Felsefe alanında Yüksek Lisansına devam etmektedir. Evli ve bir kız annesidir.