Kas

Kırklareli Milli Eğitim Tarafından Rektörlük Kültür Merkezinde düzenlenen öğretmenler günü programında okulumuz Uçak Mühendisliği öğretmeni Mustafa TINDAŞ en genç öğretmen konuşmasını  yaptı. Ardından yeni atanan öğretmenlerle yemin etti.

Kas

Okulumuzda öğretmenler gününü tüm öğretmenlerle yemek yiyerek  kutladık.

Kas

Okulumuzda 20 Kasım Çocuk Hakları haftası kapsamında uçurtma etkinliği düzenlendi.

Kas

Okulumuzda geçen yıl yürüttüğümüz “ DIG IT!” ve “INO KIDS” isimli etwinning projelerimiz 2023 yılı için Ulusal Kalite Etiketi ile ödüllendirilmiştir.

Kas

OKULUMUZ HER YIL OLDUĞU GİBİ  BU SENE DE KODLAMA HAFTASI ETKİNLİKLERİNDE YERİNİ ALDI.

Kas

OKULUMUZDA 10 KASIM ULU ÖNDER MUSTAFA KEMAL ATATÜRK'Ü ANMA ETKİNLİKLERİ TÜM ÖĞRETMEN, VELİ VE ÖĞRENCİLERLE  YAPILDI.

Ekm

Okulumuzda teknoloji tasarım öğretmenimizin  öncülüğünde ,tüm öğretmenlerimizin rehberliğinde "YAP-YARIŞTIR" veli öğrenci etkinliği düzenledik.

Ekm

Geçen sene başlattığımız ancak  6 Şubat depremi nedeniyle devam ettiremediğimiz  projemizi bu sene tekrar başlattık. Ortaokul ve ilkokul öğrencilerimizle İngilizce Öğretmenlerimiz Mesut Tarlan ve Fırat Yağdıran, Bilişim Teknolojisi öğretmenimiz Merve Kıraba ile projemize başlıyoruz.

Ekm

CODEWEEK AB Kod Haftası, kodlama ve dijital okuryazarlığı eğlenceli ve ilgi çekici bir şekilde herkesin ayağına getirmeyi amaçlayan bir taban girişimidir.

Ekm

Okulumuz ogrencileri Berra SEZER ve Rana AÇAR İzmir 'de düzenlenen Teknofest 2023 'te ortaokul finalinde 1.Oldu.

Ekm

Okulumuza yeni gelen öğrencilerimizin velilerine BİLSEM tanıtım toplantısı yaptık.

Eyl

DERS PROGRAMLARIMIZ BELLİ OLDU.

Eyl

Okulumuza yeni gelen öğrencilerimize okul kültürünü benimsetmek ve okula ait hissettirmek amacıyla yaptığımız uyum eğitimini tamamladık.

Eyl

KIRKLARELİ BİLSEM LÜLEBURGAZ BİLSEMLE İL ZÜMRESİNDE BULUŞTU.

Eyl

Okulumuzda 2023-2024 eğitim dönemi yeni kayıtlı öğrencilerimiz için Uyum Eğitimi Başladı.