Kas

2022 ETWINNING PROJEMİZ BAŞLIYOORR..Yürütücülüğünü okulumuz ingilizce öğretmeni Sn. Fırat YAĞDIRAN' ın yaptığı , yabancı ortaklarla İngilizce pratik yapmak ve web 2.0 araçlarıyla teknoloji bilgisini artırmayı hedefleyen " Chıldren Speakıng Club "adlı projemiz başlıyor.

Ekm

KIRKLARELİ BİLİM VE SANAT MERKEZİ DRAMA ATÖLYESİ ÖĞRENCİLERİ İFTİHARLA SUNAR

Eyl

Okulumuz Avrupa'daki okullar için oluşturulmuş en büyük okul ağı olan eTwinning platformunda yürüttüğü başarılı çalışmalar nedeni ile, Brüksel'de bulunan Merkezi Destek Servisi (Central Support Service – CSS) tarafından 2020-2021yılı eTwinning Okul Etiketi Ödülüne layık görülmüştür.

Ağu

Okulumuz ingilizce öğretmeni sn.Fırat YAĞDIRAN'ın danışmanlığında yürütülen ve  tamamlanan  "Duygularımın Farkındayım" adlı etwinning projemiz "Avrupa Kalite Etiketi" ve " Ulusal Kalite Etiketi" almıştır.

Ağu

Kırklareli Bilim Ve Sanat  Merkezi olarak 2023-2024 Eğitim Öğretim yılının sene başı öğretmenler kurul toplantısı yaptık.

Tem

2021 yılı, Türk dili ve kültürünün en önemli şahsiyetlerinden Yunus Emre'nin vefatının 700. yıl dönümü olması münasebetiyle UNESCO tarafından anma ve kutlama yıl dönümleri arasına alındı. 30 Ocak 2021 tarihli Resmî Gazete'de yayımlanan Genelge ile 2021 yılı Cumhurbaşkanlığımız tarafından "Yunus Emre ve Türkçe Yılı" olarak ilan edilmişti.

Şbt

Meslek Eğitimde  1000 Okul Projesi kapsamında Kırklareli BİLSEM  öğretmenleri tarafından Kırklareli Meslek ve Anadolu Liseleri Öğretmenlerine Fikri Mülkiyet ve Sınai Haklar Eğitimi  verilecektir.

Ock

Öğretmen Akademisi Vakfı ,Milli Eğitim Bakanlığı ile sürdürdüğü protokol kapsamında 5TAŞ SOSYAL VE FİNANSAL Liderlik Programı  başlatmıştır.

Kas

Bilsem etwinning projeleriyle yolculuğuna devam ediyor

Ekm

Öğrenciler için kodlama ve dijital okuryazarlığı eğlenceli ve ilgi çekici bir hale getirmeyi amaçlayan  AB Kod Haftası (CodeWeek) etkinlikleri kapsamında Kırklareli BİLSEM olarak, biz de kodluyor, kodlayarak öğreniyoruz.

Eyl

Proje yürütücüsü Fırat Yağdıran 28-09-2020

1.%30,9 DORUK GÜVEN

Şbt

81 İlin Şehir Efsanesi etwinning projesi ile öğrencilerin yaşadıkları bölgedeki efsaneleri öğrenmeleri ve kültürel etkileşim sağlamaları amaçlanmıştır. Her ilin yapboz parçası toplandıktan sonra elde edilecek olan Türkiye haritasının ve dramaların sergilenmesiyle projemiz son bulacaktır.