Nis

TÜBİTAK 2204-B 18. Ortaokul Öğrencileri Arası Proje Yarışması İstanbul Avrupa Bölge final sergisine öğrencilerimiz danışman öğretmenleri ile birlikte katıldı.

Nis

TÜBİTAK 2204-B 18. Ortaokul Öğrencileri Arası Proje Yarışması’na “Dinlenme Süresini Yapay Işıklı Ortamda Geçirmenin Öğrenmenin Kalıcılığı ve Hafıza Üzerindeki Etkisi” başlıklı projemiz, İstanbul Avrupa Bölge Sergisi’ne katılmaya hak kazanmıştır.

Nis

2023 - 2024 eğitim öğretim yılında Bilim ve Sanat Merkezleri (BİLSEM) öğrenci tanılama ve yerleştirme süreci ön değerlendirme uygulamaları, 10 Şubat - 14 Nisan 2024 tarihleri arasında tamamlanmıştır.

Nis

OKULUMUZ MÜDÜRESİ BEYHAN TURFAN ÖNCÜLÜĞÜNDE  OKULUMUZ ÖĞRETMENLERİ İLE İFTAR YAPTIK.

OKULUMUZDA DESTEK EĞİTİMİNDE OOBLECK DENEYİ YAPTIK

Nis

OKULUMUZ MÜZİK ÖĞRETMENİ SN.GÖKÇEN OKTAY  GEÇTİĞİMİZ HAFTA ÖĞRENCİLERİ İLE YIL SONU GÖSTERİSİNE HAZIRLIK OLARAK BODY PERKÜSYON ÇALIŞMALARINA BAŞLADI.

Nis

TÜBİTAK tarafından düzenlenen 18. Ortaokul Öğrencileri Araştırma Projeleri Yarışmasına bu yıl 16.712 proje başvurusu yapılmıştır. Proje başvuruları, görevli jüri üyeleri tarafından değerlendirilmiş ve yapılan ön değerlendirme sonucunda 10 alanda toplam 1.219 proje bölge yarışmasına katılmaya hak kazanmıştır.Kurumumuz biyoloji öğretmeni Sn.Zahide MANAP KILIÇ ve öğrencilerinin hazırladığı proje İlimizde geçen ve bizi temsil edecek olan tek proje olmuştur.

Nis

Okulumuz edebiyat öğretmeni Sn.Dilek BAYRAKTAR öncülüğünde, kütüphane haftası dolayısıyla kitap okuma etkinliği yapıldı.

Mrt

OKULUMUZDA EDEBİYAT ÖĞRETMENİMİZ  SN.DİLEK BAYRAKTAR ÖNCÜLÜĞÜNDE KÜTÜPHANE HAFTASINI KUTLAMAK ADINA VELİLERİMİZLE  KİTAP OKUMA ETKİNLİĞİ YAPIYORUZ.

Mrt

18 mart Çanakkale Zaferi gününde  destek 1 derslerimizde Asit-Baz konusunu özel günlerle birleştirilerek etkinlik yapıldı

OKULUMUZDA ÇANAKKALE ZAFERİ VE ŞEHİTLERİ ANMA GÜNÜ PROGRAMI DÜZENLEDİK

Mrt

Türkiye Okullar arası Zeka Yarışmasında Kırklareli Bilsem olarak Bölge Finallerindeyiz...

TÜBİTAK 4006 P'CLOCK Projemiz

Şbt

2023-2024 eğitim -öğretim 2. dönem il zümre öğretmenler kurul toplantısı 09.02.2024 Cuma günü okulumuzda yapıldı.Toplantı kurum müdürümüz Sn. Beyhan TURFAN başkanlığında başladı. Ardından tüm öğretmenler kendi branşlarıyla ders bazında toplantılarını yaptılar.

Şbt

Okulumuz edebiyat öğretmeni Sn.Dilek BAYRAKTAR ve öğrencilerinin hazırladığı programa tüm veli ve öğrencilerimiz davetlidir.